Mennyibe kerül havonta?

35 éves nem dohányzó férfi díjai:
10 millió Ft baleseti halál, havi 1.200 Ft
10 millió Ft baleseti rokk., havi 1.200 Ft
10 millió Ft minden halál, havi 5.500 Ft
10 e Ft kórh. napi térítés havi 3.230 Ft


Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

A rendszeres havi megtakarítások

Utolsó módosítás: 2015.07.01.

A rendszeres megtakarítások egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell egy összegben magasabb pénzt lekötni, vagy befektetni, hanem alkalmazkodik a fizetésünkhöz. Így akár havi 2-3 ezer forinttól is van lehetőségünk pénzt félre tenni később céljaink érdekében. Ezek a célok merőben eltérhetnek egymástól, ami nagyban befolyásolja, hogy milyen konkrét megtakarítási konstrukciót válasszunk. Íme, a leggyakoribb céljaink:

 1. saját lakás/ingatlan megszerzése
 2. gyermek életkezdésének anyagi támogatása
 3. nyugdíjcélú megtakarítás

10 megkérdezett emberből 9 e három cél közül preferál egyet, és takarít meg, de látni fogjuk, hogy messze nem mindegy, hogy hol. Mivel a banki kamatok történelmi mélységbe zuhantak (jelenleg 1,5% az alapkamat), ezért más lehetőségek után érdemes nézni.

 

Amikor lakást szeretnénk

Talán itt a legegyértelműbb a helyzet, hiszen Magyarország legnépszerűbb lakás előtakarékossága a lakáskassza. Ez egy olyan havi díjas megtakarítás, amelyre a befizetéseink után 20%-os, akár 72 ezer forintos állami támogatást kapunk évente. Ebből könnyedén kiszámítható, hogy a maximális támogatásért havi 20 ezer forintot kell félretennünk. A másik ok, amiért az emberek kimondottan kedvelik ezt a havi díjas megtakarítást az, hogy már 4 éves futamidőtől több millió forinthoz lehet jutni, míg a maximális megtakarítási időtáv 10 év. Kattintson ide, ha szeretné részletesebben megismerni ezt a megtakarítást, és nézzük, hogy milyen gyermek megtakarítások közül választhatunk!

 

Nem csak a babakötvény létezik

A babakötvény egy 10%-os állami támogatással rendelkező gyermek megtakarítás, de a támogatás összege havi 500 forintban van maximalizálva. Ezt a rendszeres havi megtakarítást kizárólag a Magyar Államkincstárnál lehet vezetni, ami az emberek egy részének nem igazán bizalomgerjesztő.

Ők előszeretettel választják a rugalmasság, és a magasabb hozamok reményében a gyermek megtakarítási programokat, vagyis a biztosítók gyermek megtakarításait. Rendkívül kedvelt az extra szolgáltatás, amely értelmében a biztosító befizeti a havi díjakat a futamidő végéig, ha a szülő esetleg elhalálozna. Ennek értelmében a gyermek garantáltan magas pénzösszeghez jut.

 

Nyugdíj megtakarítás nélkül nagyon nehéz lesz

Köztudott tény, hogy a nyugdíjrendszerünkkel igencsak nagy problémák vannak, ami arra késztet bennünket, hogy indítsunk magunknak egy nyugdíj megtakarítást. Az állam is tisztában van a helyzet komolyságával, és éppen ezért három különböző nyugdíj megtakarításra is 20%-os adókedvezményre vagyunk jogosultak.

A nyugdíj előtakarékossági számlát azok szokták választani, akik rendelkeznek tőzsdei ismeretekkel, hiszen itt magunknak kell a befektetés folyamatát kezelni. Az önkéntes nyugdíjpénztárt azok szeretik, akik a konzervatív megoldások hívei, míg a legújabb államilag támogatott megoldás a nyugdíjbiztosítás, melyek alapját a népszerű befektetéses életbiztosítások adják, magas hozamlehetőségekkel.

 

Megtakarítás nélkül nem jutunk előre

Ebben a cikkben összegyűjtöttük, hogy milyen lehetőségeink adódnak, ha havi rendszerességgel szeretnénk megtakarítani. Legyen szó akár gyermek célú megtakarításról, lakásról, vagy nyugdíjról nem érdemes kockáztatni, hogy a nehezen megkeresett pénzünket ne a megfelelő helyre fektessük, ezáltal több millió forinttól essünk el. Amennyiben a legjobb lehetőséget keresi havi megtakarításainak, akkor töltse ki a cikk alatt található űrlapot! Megtakarítási szakértőnk felkeresi Önt, és egyéni kalkulációkkal segíti, hogy a pénze biztos, és nyereséges helyre kerüljön. 

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Életbiztosítás adókedvezménye
 • 20%-os adókedvezmény az életbiztosításokra
 • Életbiztosítási ajánlatok
 • Életbiztosítás az egész családnak
 • Életbiztosítások adózása 2014-ben


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu