Mennyibe kerül havonta?

35 éves nem dohányzó férfi díjai:
10 millió Ft baleseti halál, havi 1.200 Ft
10 millió Ft baleseti rokk., havi 1.200 Ft
10 millió Ft minden halál, havi 5.500 Ft
10 e Ft kórh. napi térítés havi 3.230 Ft


Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

A rendszeres havi megtakarítások

Utolsó módosítás: 2015.07.01.

A rendszeres megtakarítások egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell egy összegben magasabb pénzt lekötni, vagy befektetni, hanem alkalmazkodik a fizetésünkhöz. Így akár havi 2-3 ezer forinttól is van lehetőségünk pénzt félre tenni később céljaink érdekében. Ezek a célok merőben eltérhetnek egymástól, ami nagyban befolyásolja, hogy milyen konkrét megtakarítási konstrukciót válasszunk. Íme, a leggyakoribb céljaink:

 1. saját lakás/ingatlan megszerzése
 2. gyermek életkezdésének anyagi támogatása
 3. nyugdíjcélú megtakarítás

10 megkérdezett emberből 9 e három cél közül preferál egyet, és takarít meg, de látni fogjuk, hogy messze nem mindegy, hogy hol. Mivel a banki kamatok történelmi mélységbe zuhantak (jelenleg 1,5% az alapkamat), ezért más lehetőségek után érdemes nézni.

 

Amikor lakást szeretnénk

Talán itt a legegyértelműbb a helyzet, hiszen Magyarország legnépszerűbb lakás előtakarékossága a lakáskassza. Ez egy olyan havi díjas megtakarítás, amelyre a befizetéseink után 20%-os, akár 72 ezer forintos állami támogatást kapunk évente. Ebből könnyedén kiszámítható, hogy a maximális támogatásért havi 20 ezer forintot kell félretennünk. A másik ok, amiért az emberek kimondottan kedvelik ezt a havi díjas megtakarítást az, hogy már 4 éves futamidőtől több millió forinthoz lehet jutni, míg a maximális megtakarítási időtáv 10 év. Kattintson ide, ha szeretné részletesebben megismerni ezt a megtakarítást, és nézzük, hogy milyen gyermek megtakarítások közül választhatunk!

 

Nem csak a babakötvény létezik

A babakötvény egy 10%-os állami támogatással rendelkező gyermek megtakarítás, de a támogatás összege havi 500 forintban van maximalizálva. Ezt a rendszeres havi megtakarítást kizárólag a Magyar Államkincstárnál lehet vezetni, ami az emberek egy részének nem igazán bizalomgerjesztő.

Ők előszeretettel választják a rugalmasság, és a magasabb hozamok reményében a gyermek megtakarítási programokat, vagyis a biztosítók gyermek megtakarításait. Rendkívül kedvelt az extra szolgáltatás, amely értelmében a biztosító befizeti a havi díjakat a futamidő végéig, ha a szülő esetleg elhalálozna. Ennek értelmében a gyermek garantáltan magas pénzösszeghez jut.

 

Nyugdíj megtakarítás nélkül nagyon nehéz lesz

Köztudott tény, hogy a nyugdíjrendszerünkkel igencsak nagy problémák vannak, ami arra késztet bennünket, hogy indítsunk magunknak egy nyugdíj megtakarítást. Az állam is tisztában van a helyzet komolyságával, és éppen ezért három különböző nyugdíj megtakarításra is 20%-os adókedvezményre vagyunk jogosultak.

A nyugdíj előtakarékossági számlát azok szokták választani, akik rendelkeznek tőzsdei ismeretekkel, hiszen itt magunknak kell a befektetés folyamatát kezelni. Az önkéntes nyugdíjpénztárt azok szeretik, akik a konzervatív megoldások hívei, míg a legújabb államilag támogatott megoldás a nyugdíjbiztosítás, melyek alapját a népszerű befektetéses életbiztosítások adják, magas hozamlehetőségekkel.

 

Megtakarítás nélkül nem jutunk előre

Ebben a cikkben összegyűjtöttük, hogy milyen lehetőségeink adódnak, ha havi rendszerességgel szeretnénk megtakarítani. Legyen szó akár gyermek célú megtakarításról, lakásról, vagy nyugdíjról nem érdemes kockáztatni, hogy a nehezen megkeresett pénzünket ne a megfelelő helyre fektessük, ezáltal több millió forinttól essünk el. Amennyiben a legjobb lehetőséget keresi havi megtakarításainak, akkor töltse ki a cikk alatt található űrlapot! Megtakarítási szakértőnk felkeresi Önt, és egyéni kalkulációkkal segíti, hogy a pénze biztos, és nyereséges helyre kerüljön. 

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Megtakarításos életbiztosítás: Ezért érdemes választani
 • Megtakarítással egybekötött életbiztosítás
 • Életbiztosítás kalkulátor
 • Hogyan kell az életbiztosítások után kamatadót fizetni?
 • Megtakarítás és rendszeres díjas életbiztosítás


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu