Mennyibe kerül havonta?

35 éves nem dohányzó férfi díjai:
10 millió Ft baleseti halál, havi 1.200 Ft
10 millió Ft baleseti rokk., havi 1.200 Ft
10 millió Ft minden halál, havi 5.500 Ft
10 e Ft kórh. napi térítés havi 3.230 Ft


Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

A rendszeres megtakarítások képlete

Utolsó módosítás: 2016.05.24.

Ahogy haladunk előre az életünkben, úgy szeretnénk egyre sikeresebbek lenni, mind a karrierünk szempontjából, mind anyagilag. A munkájában mindenki máshogy tud sikerese lenni, viszont anyagilag a rendszeres megtakarítás rá a legjobb mód. Ennek pedig van egy képlete, amelyet most megmutatunk, és kifejtünk.

 

A „varázsképlet”

Mindenkit megnyugtathatunk nem fogunk semmilyen több oldalas levezetést írni, és egyetemi matematika tudás sem igényeltetik az alábbiakban. A vagyonképzésnek, vagy tőkeképzésnek ilyen egyszerű a képlete:

TŐKE = IDŐ x PÉNZ

Ezt a képletet szavakban úgy lehet kifejezni, hogy minél hamarabb kezdünk el, minél több pénzt félretenni, annál magasabb tőke kerül a birtokunkba. Legyen szó bármilyen célról, vagy rendszeres megtakarításról ez a képlet megállja a helyét.

 

Lakás megtakarításnál is működik

Magyarország kétségtelenül legnépszerűbb lakáscélú megtakarítása a lakástakarék. Ennél a rendszeres megtakarításnál a nyereségünket a betéti kamatok, illetve a 30%-os állami támogatás adja.

Ezeknek a rendszeres megtakarításoknak egyszerű a felépítése, amely így könnyedén igazolja a képletünk helyességét. Ha 4 évig (48 hónapig) teszünk félre havi 20 ezer forintot, akkor 1.250.600 forint lesz a megtakarításunk, és a kedvezményes hitellel együtt 2.800.000 forintot tudunk a célunkra fordítani.

Amennyiben csak havi 10 ezer forintot teszünk ugyanide félre, akkor 625.304 forintunk lesz, és 1,4 millió forint hitellel együtt. Viszont ha 4 év helyett 6 évig gyűjtjük a havi 20 ezer forintot, akkor 1.877.776 forint, illetve 4,4 millió forintról rendelkezhetünk. A képletünk tehát működik.

 

A nyugdíj megtakarításra hatványozottan igaz

Sok embertől hallani, hogy ő bizony még ráér a nyugdíj megtakarításra, majd az utolsó 10 évben félreteszi a nyugdíjra valót. Ez azonban koránt sincs így. Az ilyen jellegű megtakarításoknál azonban az idő még fontosabb, mint a pénz, és ezt be is bizonyítjuk:

Ha 40 évig félreteszünk havi 10 ezer forintot (6%-os hozam mellett, értékkövetés nélkül), akkor 15.507.970 forintunk lesz.

Ezzel szemben, ha ugyanilyen feltételek mellett, ugyanebbe a megtakarítást csak 10 évig fizetjük, de havi 40 ezer forinttal, akkor „csak” 6.500.809 forinttal kell beérnünk.

 

A képlet lényege

Ebben a cikkben megosztottuk Önnel, hogyan tud az életében anyagilag előrelépni. Sőt, ezen felül bebizonyosodott az is, hogy tényleg igaz az az állítás, hogy minél hamarabb el kell indítani a saját megtakarításunkat. Megtalálni a megfelelő előtakarékosságokat azonban nehezebb, mint gondolnánk. Éppen ezért töltse ki a cikk alatt található űrlapot! Felkeressük Önt, és segítünk, hogy tudatosan és minél hamarabb a vagyonosodás útjára lépjen.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Önnek mennyit ér az egészsége?
 • Hogyan kell az életbiztosítások után kamatadót fizetni?
 • Megtakarítás havi 15 ezer forintból
 • A megtakarítás formái
 • 20%-os adókedvezmény az életbiztosításokra


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu