Mennyibe kerül havonta?

35 éves nem dohányzó férfi díjai:
10 millió Ft baleseti halál, havi 1.200 Ft
10 millió Ft baleseti rokk., havi 1.200 Ft
10 millió Ft minden halál, havi 5.500 Ft
10 e Ft kórh. napi térítés havi 3.230 Ft


Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

A rendszeres megtakarítások képlete

Utolsó módosítás: 2016.05.24.

Ahogy haladunk előre az életünkben, úgy szeretnénk egyre sikeresebbek lenni, mind a karrierünk szempontjából, mind anyagilag. A munkájában mindenki máshogy tud sikerese lenni, viszont anyagilag a rendszeres megtakarítás rá a legjobb mód. Ennek pedig van egy képlete, amelyet most megmutatunk, és kifejtünk.

 

A „varázsképlet”

Mindenkit megnyugtathatunk nem fogunk semmilyen több oldalas levezetést írni, és egyetemi matematika tudás sem igényeltetik az alábbiakban. A vagyonképzésnek, vagy tőkeképzésnek ilyen egyszerű a képlete:

TŐKE = IDŐ x PÉNZ

Ezt a képletet szavakban úgy lehet kifejezni, hogy minél hamarabb kezdünk el, minél több pénzt félretenni, annál magasabb tőke kerül a birtokunkba. Legyen szó bármilyen célról, vagy rendszeres megtakarításról ez a képlet megállja a helyét.

 

Lakás megtakarításnál is működik

Magyarország kétségtelenül legnépszerűbb lakáscélú megtakarítása a lakástakarék. Ennél a rendszeres megtakarításnál a nyereségünket a betéti kamatok, illetve a 30%-os állami támogatás adja.

Ezeknek a rendszeres megtakarításoknak egyszerű a felépítése, amely így könnyedén igazolja a képletünk helyességét. Ha 4 évig (48 hónapig) teszünk félre havi 20 ezer forintot, akkor 1.250.600 forint lesz a megtakarításunk, és a kedvezményes hitellel együtt 2.800.000 forintot tudunk a célunkra fordítani.

Amennyiben csak havi 10 ezer forintot teszünk ugyanide félre, akkor 625.304 forintunk lesz, és 1,4 millió forint hitellel együtt. Viszont ha 4 év helyett 6 évig gyűjtjük a havi 20 ezer forintot, akkor 1.877.776 forint, illetve 4,4 millió forintról rendelkezhetünk. A képletünk tehát működik.

 

A nyugdíj megtakarításra hatványozottan igaz

Sok embertől hallani, hogy ő bizony még ráér a nyugdíj megtakarításra, majd az utolsó 10 évben félreteszi a nyugdíjra valót. Ez azonban koránt sincs így. Az ilyen jellegű megtakarításoknál azonban az idő még fontosabb, mint a pénz, és ezt be is bizonyítjuk:

Ha 40 évig félreteszünk havi 10 ezer forintot (6%-os hozam mellett, értékkövetés nélkül), akkor 15.507.970 forintunk lesz.

Ezzel szemben, ha ugyanilyen feltételek mellett, ugyanebbe a megtakarítást csak 10 évig fizetjük, de havi 40 ezer forinttal, akkor „csak” 6.500.809 forinttal kell beérnünk.

 

A képlet lényege

Ebben a cikkben megosztottuk Önnel, hogyan tud az életében anyagilag előrelépni. Sőt, ezen felül bebizonyosodott az is, hogy tényleg igaz az az állítás, hogy minél hamarabb el kell indítani a saját megtakarításunkat. Megtalálni a megfelelő előtakarékosságokat azonban nehezebb, mint gondolnánk. Éppen ezért töltse ki a cikk alatt található űrlapot! Felkeressük Önt, és segítünk, hogy tudatosan és minél hamarabb a vagyonosodás útjára lépjen.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Életbiztosítás
 • A megtakarítás formái
 • Megtakarításos életbiztosítás: Ezért érdemes választani
 • Életbiztosítás kisokos: maradékjogok
 • Megtakarításos életbiztosítás


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu