Mennyibe kerül havonta?

35 éves nem dohányzó férfi díjai:
10 millió Ft baleseti halál, havi 1.200 Ft
10 millió Ft baleseti rokk., havi 1.200 Ft
10 millió Ft minden halál, havi 5.500 Ft
10 e Ft kórh. napi térítés havi 3.230 Ft


Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Az önsegélyező pénztár szolgáltatásai 2. rész

Utolsó módosítás: 2016.05.31.

Bármennyire is kevéssé ismert még az önsegélyező nyugdíjpénztár, olyan sokféle szolgáltatást nyújt számunkra, hogy egy cikkben nem tudtuk leírni. A sorozatunk első részében a gyermek támogatásáról, és a lakáshitel törlesztésről írtunk, jöjjön most a többi!

Továbbra se feledjük, hogy az önsegélyező pénztárba történt befizetéseink után 20%, évente legfeljebb 150 ezer forintos adókedvezmény jár, amennyiben mi fizetjük a díjakat, és nem a munkáltatónk.

Fizessük így a rezsit!

Ahogy a lakáshitelt is törleszthetjük (egy bizonyos összegig) az önsegélyező pénztári egyenlegünkből, úgy van arra is lehetőség, hogy mondjuk a víz, és/vagy a gázszámlát is így fizessük. Az összeghatár is megegyezik, vagyis havi 16.650 forint értékben tehetjük ezt meg.

Tűz és elemi károk esetén

Amennyiben több mint 1 éve tagok vagyunk, akkor szolidáris alapon segítséget nyújt nekünk a pénztár. A befizetések 0,5%-a egy ún. szolidáris alapba kerül, és az ilyen esetekben innen szolgáltatnak, vagyis ez nem csökkenti az egyenlegünket.

Az egészséghez fűződő szolgáltatás

Ahogy korábban többször is írtuk ebből a szempontból szinte teljesen úgy működnek, mint az egészségpénztárak. Költhetjük a pénzünket gyógyászati segédeszközökre, optikai termékekre, gyógyszerekre, magánorvosi ellátásokra, gyógykezelésekre, otthon gondozásra, szűrővizsgálatokra, sőt akár a szolgáltatás alapú egészségbiztosításainkat is fizethetjük innen.

Tipp: Amennyiben van ilyen egészségbiztosításunk, akkor mindenképpen indítsunk egy önsegélyező pénztárt is. Az ide történő befizetésekre megkapjuk a 20%-os adókedvezményt, és innen fizetjük az egészségbiztosítást, a nyereségünk 20%.

Az időskori ellátások

Feljebb is említettük, hogy az otthoni gondozásra is fordítható az önsegélyező pénztárban gyűjtött tőke. Ez az idősekre hatványozottan igaz, sőt még az idősgondozóban lévő költségeinket is finanszírozhatjuk belőle, havi 28.500 forint mértékben. A végére pedig egy kellemetlenebb téma, a temetéshez kapcsolódó összes számlával igazolt költséget is rendezhetjük az önsegélyező pénztári számlánkkal.

Hihetetlen széles körű szolgáltatást szerezhetünk magunknak

Ahogy ebből, és az előző cikkből is látszódik tényleg nem találni olyan pénzügyi terméket, amelyben összegyűlt pénzünket ennél szélesebb körben fel tudnánk használni akár már 180 nap után. Arról nem is beszélve, hogy akár 150 ezer forint adókedvezményt is kaphatunk rá. Töltse ki a cikk alatt található adatlapot, ha csak az egyik szolgáltatásra is szüksége lehet! Felkeressük Önt, és ilyen hasznos tanácsokkal látjuk el, ameddig csak igényli.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • A rendszeres havi megtakarítások
 • Hogyan szüntethető meg az életbiztosítás?
 • Életbiztosítás adókedvezménye
 • Adófizetés az életbiztosítások után
 • Életbiztosítás


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu