Mennyibe kerül havonta?

35 éves nem dohányzó férfi díjai:
10 millió Ft baleseti halál, havi 1.200 Ft
10 millió Ft baleseti rokk., havi 1.200 Ft
10 millió Ft minden halál, havi 5.500 Ft
10 e Ft kórh. napi térítés havi 3.230 Ft


Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Családi életbiztosítások

Utolsó módosítás: 2013.08.09.

A családi életbiztosítás megkötésével Ön nem csak szilárd anyagi bázist építhet ki szerettei részére, hanem családtagjai életbiztosítási védelméről is gondoskodhat.

Miért jó a családi életbiztosítás?

A családi életbiztosítás egyesíti az Ön számára a hosszú távú megtakarítási, befektetési lehetőségét az életbiztosítás előnyös tulajdonságaival. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a biztosító nem csak haláleset után nyújt térítést, hanem a biztosított személyeket érintő baleset, kórházi tartózkodás, műtét vagy elhúzódó betegség után is. Ezt Ön döntheti el, hogy alap biztosítása mellé milyen kiegészítő szolgáltatásokat igényel, aszerint, hogy a biztosítási védelmet milyen fokon kívánja igénybe venni.

Miért célszerű családi biztosítást kötni?

 • Életbiztosítási szempontból:

Természetesen családos embereknek, de főként 40 éves kor alatt érdemes a családi életbiztosítás megkötését megfontolni. Az életbiztosítás kockázati díjának mértékét ugyanis nagyban befolyásolja az életkor, így az is igaz, hogy életbiztosítást kötni fiatalabb korban még olcsóbban lehet. A családi biztosítás kedvező feltételeket biztosíthat ugyanakkor a családfenntartóknak is, akik szeretnék a házastársuk és gyermekeik anyagi jólétét megalapozni, felkészülve a családfő bármilyen okból történő jövedelem kiesésére. Ez bekövetkezhet a családfő lerokkanása, megbetegedése vagy halála után is. Az életbiztosítás segítségével a hozzátartozók azonnali készpénzes támogatáshoz juthatnak. Emellett fontos az is, hogy a családi életbiztosítással a család bármely tagja (szülők, gyermekek) biztosítási védelemben részesülhet.

 • Megtakarítási szempontból

Ugyanakkor a családnak fel kell készülnie a nem várt, de a várható kiadásokra is az időben elindított megtakarítással. A megtakarítás keretén belül a szülők maguk dönthetnek arról, hogy kit szeretnének a biztosításból anyagilag támogatni. A megtakarított pénz tetszőleges kockázat mellett akár magas hozamkilátásokkal is befektethető a választott eszközalapok között megosztva. A befektetési eszközalapok közötti váltás pedig a futamidő alatt többször ingyenesen is megoldott. A megtakarítás díjának fizetése nem csak havi, de negyedéves vagy éves rendszerességgel is történhet, de az sem kizárt, hogy például a nagyszülők a gyermekek részére eseti díjakat elhelyezzenek. A megtakarítási program kellően rugalmas, így a család életéhez igazodva, az új jövevény is bevehető a szerződésbe.

A családi életbiztosítás jellemzői

A családi életbiztosítás minimálisan 10 éves időtartamra köthető, de az életbiztosítási védelem akár hosszú évtizedig is fennállhat. Az időtartamot természetesen aszerint érdemes meghatározni, hogy a családnak a megtakarítási összegre mikor lesz szüksége, de jó tudni, hogy a megtakarítás egy részéhez már néhány év után is hozzá lehet férni. Az életbiztosítás fennállása alatt a kiegészítő biztosítási elemeket adhat hozzá, sőt meg is szüntetheti őket, ha éppen azt szeretné.

Ha szeretne személyesen is megismerkedni a családi életbiztosításokkal, kérjen ajánlatot tanácsadóinktól és szakértő munkatársunk felkeresi Önt akár otthonában is, legyen szó az ország bármely pontjáról.

Kalkulátorunkkal előzetes képet kaphat az életbiztosítás nyújtotta opciókról.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Hogyan szüntethető meg az életbiztosítás?
 • Az önsegélyező pénztár szolgáltatásai: A családalapítás finanszírozása
 • Életbiztosítás az egész családnak
 • Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás
 • Vegyes életbiztosítás


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu