Mennyibe kerül havonta?

35 éves nem dohányzó férfi díjai:
10 millió Ft baleseti halál, havi 1.200 Ft
10 millió Ft baleseti rokk., havi 1.200 Ft
10 millió Ft minden halál, havi 5.500 Ft
10 e Ft kórh. napi térítés havi 3.230 Ft


Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Családi életbiztosítások

Utolsó módosítás: 2013.08.09.

A családi életbiztosítás megkötésével Ön nem csak szilárd anyagi bázist építhet ki szerettei részére, hanem családtagjai életbiztosítási védelméről is gondoskodhat.

Miért jó a családi életbiztosítás?

A családi életbiztosítás egyesíti az Ön számára a hosszú távú megtakarítási, befektetési lehetőségét az életbiztosítás előnyös tulajdonságaival. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a biztosító nem csak haláleset után nyújt térítést, hanem a biztosított személyeket érintő baleset, kórházi tartózkodás, műtét vagy elhúzódó betegség után is. Ezt Ön döntheti el, hogy alap biztosítása mellé milyen kiegészítő szolgáltatásokat igényel, aszerint, hogy a biztosítási védelmet milyen fokon kívánja igénybe venni.

Miért célszerű családi biztosítást kötni?

 • Életbiztosítási szempontból:

Természetesen családos embereknek, de főként 40 éves kor alatt érdemes a családi életbiztosítás megkötését megfontolni. Az életbiztosítás kockázati díjának mértékét ugyanis nagyban befolyásolja az életkor, így az is igaz, hogy életbiztosítást kötni fiatalabb korban még olcsóbban lehet. A családi biztosítás kedvező feltételeket biztosíthat ugyanakkor a családfenntartóknak is, akik szeretnék a házastársuk és gyermekeik anyagi jólétét megalapozni, felkészülve a családfő bármilyen okból történő jövedelem kiesésére. Ez bekövetkezhet a családfő lerokkanása, megbetegedése vagy halála után is. Az életbiztosítás segítségével a hozzátartozók azonnali készpénzes támogatáshoz juthatnak. Emellett fontos az is, hogy a családi életbiztosítással a család bármely tagja (szülők, gyermekek) biztosítási védelemben részesülhet.

 • Megtakarítási szempontból

Ugyanakkor a családnak fel kell készülnie a nem várt, de a várható kiadásokra is az időben elindított megtakarítással. A megtakarítás keretén belül a szülők maguk dönthetnek arról, hogy kit szeretnének a biztosításból anyagilag támogatni. A megtakarított pénz tetszőleges kockázat mellett akár magas hozamkilátásokkal is befektethető a választott eszközalapok között megosztva. A befektetési eszközalapok közötti váltás pedig a futamidő alatt többször ingyenesen is megoldott. A megtakarítás díjának fizetése nem csak havi, de negyedéves vagy éves rendszerességgel is történhet, de az sem kizárt, hogy például a nagyszülők a gyermekek részére eseti díjakat elhelyezzenek. A megtakarítási program kellően rugalmas, így a család életéhez igazodva, az új jövevény is bevehető a szerződésbe.

A családi életbiztosítás jellemzői

A családi életbiztosítás minimálisan 10 éves időtartamra köthető, de az életbiztosítási védelem akár hosszú évtizedig is fennállhat. Az időtartamot természetesen aszerint érdemes meghatározni, hogy a családnak a megtakarítási összegre mikor lesz szüksége, de jó tudni, hogy a megtakarítás egy részéhez már néhány év után is hozzá lehet férni. Az életbiztosítás fennállása alatt a kiegészítő biztosítási elemeket adhat hozzá, sőt meg is szüntetheti őket, ha éppen azt szeretné.

Ha szeretne személyesen is megismerkedni a családi életbiztosításokkal, kérjen ajánlatot tanácsadóinktól és szakértő munkatársunk felkeresi Önt akár otthonában is, legyen szó az ország bármely pontjáról.

Kalkulátorunkkal előzetes képet kaphat az életbiztosítás nyújtotta opciókról.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Az életbiztosítás szüneteltetése
 • Megtakarítás havi 20.000 forintból
 • Megtakarítások 10 évre
 • Megtakarítás havi 15 ezer forintból
 • Életbiztosítás olcsón


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu