Mennyibe kerül havonta?

35 éves nem dohányzó férfi díjai:
10 millió Ft baleseti halál, havi 1.200 Ft
10 millió Ft baleseti rokk., havi 1.200 Ft
10 millió Ft minden halál, havi 5.500 Ft
10 e Ft kórh. napi térítés havi 3.230 Ft


Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Havi 50.000 forint megtakarítás

Utolsó módosítás: 2015.07.09.

Számos olyan cél akad egy ember életében, amelyet csak megtakarításon keresztül tud elérni. Bizony akadnak olyan célok is, amelyhez magas összegre van szükség, így tegyünk egy gyors kitekintést, hogy havi 50 ezer forintból, mekkora tőkét tudunk kiépíteni magunknak!

 

Hogyan szerezzünk saját lakást?

Mivel az emberek nagy többségének elsődleges célja a munkába állás után, hogy saját lakást szerezzenek. Ilyenkor még hajlandóak is vagyunk az életszínvonalunkból is engedni, csakhogy minél hamarabb a saját otthonunkban hajthassuk álomra a fejünket. Ebben elsődlegesen az államilag támogatott lakáskassza lehet a segítségünkre, hiszen 30%-os, évente maximum 72 ezer forint extra pénzt is kaphatunk, mindössze egyetlen probléma van, egyszerre csak egy ilyen megtakarítás lehet a nevünket, a maximális támogatást pedig havi 20 ezer forint megtakarítása mellett érhetjük el.

Szerencsére azonban van erre egy jó megoldás, hiszen ilyenkor be lehet vonni az egyenes ági rokonokat. Az ő nevükre is lehet indítani lakáskasszát, és szemben a korábbi szabályzással, nem kell nekik is tulajdonrészt szerezniük a megvásárolt ingatlanban. Így megoldott, hogy havi 50 ezer forint után kapjuk meg az állami támogatást, pontosan 150 ezer forintot évente, így akár 5 év után 9 millió forintot is költhetünk az új lakásra.

 

Támogassuk gyermekünk életkezdését!

Általános jelenség, hogy manapság megnőtt azok száma, akik külföldön szeretnének dolgozni, és ez már a középiskolás korosztálynál is érezhető. Egyre több tanuló nyilatkozik úgy, hogy ha az anyagiak engedik, akkor ő bizony külföldön szeretne tanulni, és szakmai gyakorlatot teljesíteni. Ilyenkor nem elég csak a tandíjjal számolni költségként, hanem az utazás, szállás, megélhetési költségeket is be kell kalkulálni, ami így együtt több millió forint. Amennyiben havi 50 ezer forintot áldozunk egy gyermek megtakarításra 18 éven keresztül, akkor 28-30 millió forintot is összegyűjthetünk egy jó gyermek megtakarítással, ami mai vásárlói értéken 17-18 millió forintnak felel meg (3% infláció).

 

A nyugdíjhiányra is érdemes felkészülni

Ahogy az egész világot, úgy Magyarországot sem kíméli az egyik legnagyobb társadalmi probléma, a kevés, és egyre csökkenő állami nyugdíj. Mára az emberek nagy többsége beletörődött abba, hogyha nem tesz félre magának, akkor jelentős anyagi gondokra számíthat. Ezzel az állam is tisztában van, épp ezért 3 különböző nyugdíj előtakarékosságot is 20%, akár 150 ezer forint adókedvezménnyel támogat. Így 20 év alatt egy 39-41 millió forintos nyugdíjtőkét tudunk felépíteni havi 50 ezer forintból, ekkora összeg mellett nem fenyeget bennünket a koldusbot.

 

Érdemes minden célról gondoskodni

Ebben a cikkben azzal foglalkoztunk, hogy havi 50 ezer forintból milyen magas összeget tudunk összegyűjteni, hogy különböző céljainkat elérjük. Általában azonban mind a három cél fennáll, és ritka, hogy mindre el tudjunk különíteni havonta 50-50 ezer forintot. Ezért meg kell találni köztük az ideális arányt, amihez érdemes szakértői segítséget igényelni. Töltse ki a cikk alatt található adatlapot, és szakemberünk felkeresi Önt, hogy megtalálja a megfelelő megoldásokat, hogy lehetőleg minden célját elérje a megfelelő megtakarításokkal! 

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Megtakarítás havi 15 ezer forintból
 • Megtakarítással kombinált életbiztosítás
 • Megtakarítás és rendszeres díjas életbiztosítás
 • Életbiztosítás kalkulátor
 • Egészségbiztosítás: Talán itt az idő?


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu