Mennyibe kerül havonta?

35 éves nem dohányzó férfi díjai:
10 millió Ft baleseti halál, havi 1.200 Ft
10 millió Ft baleseti rokk., havi 1.200 Ft
10 millió Ft minden halál, havi 5.500 Ft
10 e Ft kórh. napi térítés havi 3.230 Ft


Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Megtakarításos életbiztosítás: Ezért érdemes választani

Utolsó módosítás: 2015.09.02.

Nehéz helyzetben van, aki az ideális megtakarítást keresi. Szakmai képzettség nélkül pedig szinte esélytelen megtalálni a legjobb megoldásokat, hiszen rengeteg különböző terméket kell összehasonlítani, de most segítünk Önnek, és megmutatunk 3 indokot, hogy miért érdemes megtakarításos életbiztosítást kötni:

 

Itt normális hozamot szerezhetünk

Amíg világ a világ, a megtakarítások, illetve befektetések egyik legfontosabb tulajdonsága a nyereség lesz. Mivel Magyarországon rekord alacsony a jegybanki alapkamat ez magával hozza, hogy a lekötött betétekre is hihetetlenül alacsony kamatot kapunk, nagyjából 1%-ot évente. Ilyenkor fordulhatunk akár a TBSZ számla fele is, ahol évente 3% kamatot is kaphatunk egy prémium államkötvényre, de ez még mindig elég alacsony a jelenlegi környezetben. Ha tényleg értékelhető hozamokat szeretnénk, akkor érdemes befektetéses életbiztosítás választanunk, hiszen itt egy jól összeállított portfólió éves szinten 7-8%-os hozamot termel, az elmúlt években gyakran 20% feletti hozamokat teljesítettek a különböző befektetési alapok.

 

Számos adóelőnyünk van

Ne feledjük, hogy mivel valójában életbiztosításokról van szó, ezért számos jogi előny is megillet minket, amennyiben megtakarításos életbiztosítást választunk. Először is kamatadó mentességünk van 10 év felett, vagyis nem kell lemondanunk a nyereségünk 22%-áról. Esetleges halálunk esetén az általunk kiválasztott kedvezményezett adó-, és járulékmentesen megkapja a teljes tőkét. Illetve a biztosítási számlán elhelyezett pénzhez senki nem férhet hozzá, miután nem perelhető, és nem végrehajtható, vagyis itt van a lehető legnagyobb biztonságban a pénzünk.

 

Rendszeresen fizetjük a megtakarítást

A biztosítók megtakarításainak van egy sajátos tulajdonsága, mégpedig az, hogy a pénzintézet elvárja tőlünk azt, hogy rendszeresen fizessük az általunk vállalt díjakat. Ez azért nagyon jó, mert statisztikailag kevesen vagyunk akik, úgy kezelik a bevételeiket, hogy először félreteszik azt az összeget, amit elterveztek, és utána a „maradékból” élnek. Nálunk sajnos az a jellemző, hogy előbb költünk, és ha marad pénz, akkor azt talán félretesszük. Amikor elindítunk egy megtakarításos életbiztosítást, akkor szerencsére nem éri meg nem fizetni a díjakat, hiszen csak veszteségesen nyúlhatnánk a pénzhez, és így gyorsan megszokjuk, hogy a bevételeinkből először tegyünk félre. Így indulunk el egy olyan életmód felé, ahol a kamatokat nem mi fizetjük (hitel), hanem mi kapjuk (megtakarítás).

 

Segítünk megtalálni a jó megoldást

Ahogy a cikkből is kiderül, a megtakarításos életbiztosítások rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal, amit elvárunk egy jó befektetéstől. A baj mindössze annyi, hogy majd 300 különböző terméket kéne összehasonítani, ahhoz hogy megtaláljuk azt, amelyik a legjobban passzol hozzánk. Éppen ezért igényeljen tőlünk egy személyes konzultációt, és töltse ki a cikk alatt található űrlapot! Életbiztosítási szakértőnk felkeresi Önt, és miután minden részletet megbeszéltek, ő elvégzi a munkát Ön helyett, és a legjobb ajánlatokat fogja letenni az asztalára.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Melyik megtakarítás a legjobb választás?
 • A rendszeres megtakarítások képlete
 • Havi 50.000 forint megtakarítás
 • Ezekkel a megtakarításokkal csikarhatunk ki pénzt az államtól
 • A rendszeres havi megtakarítások


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu