Mennyibe kerül havonta?

35 éves nem dohányzó férfi díjai:
10 millió Ft baleseti halál, havi 1.200 Ft
10 millió Ft baleseti rokk., havi 1.200 Ft
10 millió Ft minden halál, havi 5.500 Ft
10 e Ft kórh. napi térítés havi 3.230 Ft


Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Önnek mennyit ér az egészsége?

Utolsó módosítás: 2013.07.03.

Kockázati életbiztosítás kapcsán gyakran szóba kerül az, hogy nem éri meg az árát és csak kidobott pénz. Ezt egészen addig láthatjuk is így, míg beüt a krach és a család anyagi támogatás nélkül marad. Vajon, ha éppen családfenntartóként betegszünk meg, ki tudja majd a kieső jövedelmet pótolni szeretteink számára?

Az életbiztosításokról esetenként azt gondoljuk, csak haláleset után nyújtanak térítést, pedig a valóságban sokkal szélesebb körű szolgáltatást nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy a maga az életbiztosítás kiegészíthető baleset- és egészségbiztosítási elemekkel is, sőt az életbiztosítást akár megtakarítással is kombinálhatjuk.

A kiemelt kockázatú betegségekről

Ha nem beszélünk bizonyos betegségekről, az még nem jelenti azt, hogy minket nem érhet utol valamilyen rettegett kór. Ezt pedig különösen nagy tragédiaként foghatjuk fel, ha családos emberek vagyunk, hiszen egy betegség miatt nem csak keresőképtelenné válhatunk, hanem a már megszokott életritmusunk is könnyen felborulhat.  Fontos, hogy előre felmérjük, hogy egy elhúzódó betegség is milyen változást hozhat életünkben. Maga a gyógyulási folyamat nem csak érzelmileg, hanem anyagi szempontból is komoly megterhelést jelenthet, ezért nem csak szeretteink, hanem saját érdekünkben is érdemes ennek lehetőségével jó előre számolnunk.

A kritikus betegségek biztosítása

Egy kis családfa kutatással egybekötve, a hazai fő halálozási okokat felmérve, hamar kitalálhatjuk, melyek tartóznak biztosítói szemszögből a rettegett betegségek közé. Ezek, pedig:

 • szívinfarktus
 • rosszindulatú daganat
 • agyi érkatasztrófa
 • krónikus veseelégtelenség
 • szívkoszorúér műtét
 • szervátültetés
 • AIDS

A kritikus betegségeknek gyakran semmilyen előzménye nincs, de a biztosítás szempontjából ez egy fontos tényező, hiszen a biztosító is csak akkor nyújt térítést, ha a betegségről korábban tudomásunk nem volt. Kritikus betegség kiegészítő biztosítás zömében 16 és 57 éves kor között köthető. A biztosítási összeg kiutalása a betegség diagnosztizálása, ennek bekövetkezése vagy a gyakran életmentő műtét után megtörténik, ha erre a szolgáltatási igényt néhány napon belül benyújtjuk.

Ez azt jelenti, hogy a biztosítás a felépülésben nagy segítségünkre lehet. Ha a biztosítási összeg kifizetésre került, a biztosítási szerződés, a kiemelt kockázatú betegségre vonatkozó része megszűnik. Tehát a biztosítási összeg kifizetése, csak egyetlen esetben igényelhető.

Mivel a már felsorolt betegségekre szinte mindegyikére a felnőtt lakosságnak komoly esélye van, ezért, mint kiegészítő biztosítás a drágább kategória közé tartozik. Tegyük hozzá, ez csak viszonyítás kérdése. Addig igaz lehet, míg valóban el is kerüljük a betegségeket, de később egészségünk visszanyerése már valószínűleg minden pénzt megér.

Ha szeretne Ön is részletesen megismerkedni életbiztosítási lehetőségeivel, kérjen ajánlatot tanácsadóinktól, akik az ország egész területén elérhetőek.

Kalkulátorunkkal előzetes képet kaphat arról, hogy az évek folyamán milyen életbiztosítási díjjal kell számolnia.

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Az önsegélyező pénztár szolgáltatásai: A családalapítás finanszírozása
 • Balesetbiztosítások Összehasonlítása
 • Életbiztosítás részleges visszavásárlása
 • Hogyan válasszunk életbiztosítást?
 • Életbiztosítás kalkulátor


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu